20 Mart 2012 Salı

Bir Dönemi Kapattık

Pazar gunu bizim için yeni bir dönem başladı; yatılı bakıcımızı yolcu ettik..3-4 hafta sonra artık evde çekirdek aile olacağız.
2 yıl uzun bir zaman insan çok çabuk alışıyormuş Iramız giderken bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmemiştim. Bayag zor oldu, en çok Tuna üzülecek diye korkuyordum ama daha önceki izinlerinden dolayı alışık şimdi babaannem var izni bitince Ira gelecek diye düşünüyor sanırım sormuyor nerede diye...Bakalım yeni ablasına alışabilecek mi, onu kolaycacık kabullenecek mi??
Umarım herşey yolunda gider..


Dün çok ani bir kararla spora başladım, hedefim ilk 1 ay haftada 3 günü tamamlamak ve Dukan'ın da koruma donemini bu sekilde atlatmak; kimbilir belki bu arada 1-2kg daha veririm.. :)

2 yorum:

  1. hadi hayırlısı selincim. zaten büyüdü artık kreş yaşı da geldi. kolaylamışsınız zaten. ama 3 yaşın zorlukları neler bir gün de onu yaz e mi? malum biz iki yaş sendromuyla uğraşıyoruz. bir de 1 ay sonra bebek gelince başka zorluklar baş gösterecek ben de onları paylaşırım. gerçi çok boşladım bloğu!

    YanıtlaSil
  2. saol elifcim,aliş de gelsin bakalım hayırlısıyla :) defnecik de malzeme coktur simdi yazsana ya insan unutuyor sonra..Tuna simdi bıcır bıcır makina gibi hangisini aklımda tutacagımı sasırıyorum valla.

    YanıtlaSil