14 Şubat 2012 Salı

Tamirci Manny

Tuna'yı bugune kadar bir şekilde televizyondan uzak tutmayı başardık ama bir şekilde biranda televizyonu kesfetti..Şimdi en favori çizgi filmi Tamirci Manny..bayılıyor..sürekli onu sayıklıyor..
Dün geceyarısı saat 2.30'da bir baktım ki ateşi var 38.8 hemen ateş düşürücü verdik ama o sırada Tuna'nın da uykusu açıldı başladı cin gibi sohbet etmeye.. Anne bugun tatil mi?? işe gitmeyeceksin di mi?? sen tatili seviyor musun?? anne sabak olunca omlet yapalım mı?? krep mi yapalım?? Tamirci gelecek tabaktan yemek yicek :/???aletler ne yapıyor anne???tamircinin evi nerede??  bilmiyorum Tunacım diyorum sorsana anne diyor?? bayag bayag kafayı Tamirciye takmişti..babası Tamirci Tuna diyince yokkk ben aslan oldum (pijamasında aslan resmi var cünkü) dedi.. bu sefer de anne biz bu pijamoları nereden aldık senle belabel??diye sordu.. ben birara süphelendim daldan dala her konudan konuşunca eşime halusülasyon mu görüyor acaba diye sordum??
Sabah bakıcımız diyorki gündüz telefonla konusuyormus sonra da kiminle konuştum biliyor musun diye soruyormus?? kimile diyince tamirci'yle diyormus..

4 yorum:

  1. Tunacımmm benim eczaneme de dolap yapar mısınnn :))

    YanıtlaSil
  2. Memnuniyetle yapar aksam soyleyeyim bakım ne dicek :)

    YanıtlaSil
  3. Akşamları uyuyormuş ama annesiiii :)))

    YanıtlaSil
  4. Bloğunuzu kısa süredir takip ediyoruz ve çok memnun kaldık. Burun estetiği ameliyatı olarak paylaşımlarınız için teşekkür ederiz.

    YanıtlaSil