6 Nisan 2011 Çarşamba

makarnacı makarnaa

pazartesi aksamı uzun zamandir bir türlü görüşemediğim  sevgili arkadasım Ömrüncegül'le bulustuk..
doğal olarak da eve gec geldim Tuna'nın da uyumus olduğunu düşünerek kapıyı anahtarla actım ama acmamla TUna'nın "annnee??" sesini duymam bir oldu; salondan cıktı önümde sööyle bir tur attıktan sonra soluğu babasının yanında aldı baba baba anne..Kendince horul horul uyuyan babasına benim geldiğimi haber vermek istiyor :)) sonra kosa kosa tekrar geldi yanıma sarıldık öpüştük; bizimki cin gibi hiç uyku damlası yok gözlerinde..Mutfağa girdik bugünlerde kileri karıştırmaya bayılıyor, kucağıma cıkıyor, acıyor dolabın kapaklarını nu nee? nu nee?? herseyi gözden geçiriyor..aynı sekilde gene dolabı tararken bu sefer gözüne hayvan şekilli makarna takıldı ve tutturdu istiyorum diye..yok yok yok mutlaka yemesi lazım bu makarnayı gecenin bu körsaatinde..pek de yiyecegine ihtimal vermeden yaptım makarnayı ama bizimki bir iştahlı yedi bir iştahlı yedi görmelisiniz!




tabaktakiler kesmedi tencereye gecti hatta :)



Makarnayı hüplettikten sonra bizim cüce daha da açıldı ben yatırmaya çalıştıkça o oynamak istedi..Baktım olmuyor pes ettim biraz oynadık, sonra zorla yatağına yatırdım abajuru açtım odanın ısığını kapattım ama bizimki daha çok ağlamaya başladı, biraz bekledim içim burkulsa da biraz ağlamasına izin verdim sonra anladım ki bizim odada yatmak konusunda ısrarcı aldım bizim yataga kitap okudum hemen uyudu ama saat de buarada 1 falan olmustu..Aldım yatırdım yatagına..
son iki haftadır Tuna'nin biraz huyu değişti herşeye mızmızlık ağlama sızlanma..özellikle yorgun oldugum zamanlarda sabredemiyorum kızmamaya çalışıyorum ama bir yere kadar..Gerçi kızmaya gerek yok istediğini yapmamamız yetiyor Tuna'yı ağlatmaya artık ilgisini dağıtmak da zorlaştı bakalım .. doktoru tüm bunların normal olduğunu henüz 2 yaş sendromunun başlamadığını, sendrom başladığında tabakların çanakların ters çevrilecegini söyledi gözümüz korktu..


4 yorum:

  1. aman yarebbiiiii! kolay gelsin bacım! çok öptüm sizi! bu arada demin aradım ama duymadın sanırım. sana ilk yaş gnüyle ilgili sorularım olacak.

    YanıtlaSil
  2. :) tesekkur ederim elifcim musait olunca ara konusuruz..tarih n yaptınız 17 nisan mı 16 nisan mi??
    optum sizi

    YanıtlaSil
  3. 17 nisan çünkü 16'sında veli toplantısı var .

    YanıtlaSil
  4. :) bizde 17 nisan'da kutluyoruz..
    magnetlere baktın mı?

    YanıtlaSil