18 Nisan 2011 Pazartesi

Bir Dilek Tut Tuna :)

Canım kuzum  zaman ne çabuk geçiyor bugun tam iki yasındasın..Henüz sadece 2 yıl gecti ama ben simdi bile senin ilk aylardaki fotograflarına bakıp bakıp sasırıyorum ne kadar küçüktün nasıl büyüdün inanamıyorum, gelecek seneleri hayal bile edemiyorum..


Bu sene 18 Nisan pazartesiye denk geldiğinden dogum gününü dün kutladık. Bu sene senin açından hersey daha farklıydı, farkındaydın senin için hazırladıklarımızın :) birsürü arkadasın geldi senin için; Tuğrul taa Bursa'dan geldi, Pelin, Alp, Işıl, Yağmur, Yiğiter, Kaan, Öykü, Nehir, Çağla ve minik Arya :).. Bu sene cok eglendin, arkadaslarınla oynadın, müzik çaldı dans ettin, balonların pesinde kosturdun, dısarı cıkanları bile takip edip kapıdan kafayı uzatip hepsini iceri cagırdın :), mumu üflerken pastanın üstüne birazcık tükürük de sıcrattin ama olsun o kadarcık olur pastaya lezzet kattın :)) di mi? ice tealere kafayı takmıştın ben elinden aldım sen gene buldun birara baktım ele gecirmişin bir sekilde  ohh içiyorsun pipetle ee bugun senin günün o kadarcık kaçamak olur dedim görmezden geldim..










Anneannen ve teyzen cokkk yoruldu, Öznur Teyzen de cok yardım etti, iki cumartesisini bizde geçirdi :) Anneannene, teyzene ve Öznur Teyzene cok cok cok tesekkur ettim ben senin adına ama sen de gördüğünde tekrar öpücük verirsen harika olur..sana hepsinden bir türlü yediremesek de bir sürü güzel mamalar hazırladık hep beraber, süslerinde cok güzeldi :) arkadasların onlara verdigin hediyeye bayıldı hepsi sana tesekkur etti..Bu arada Yağmur sana çok güzel bir kart hazırlamıs hem de köpekli, içine kendi el yazısıyla iyi ki doğdun Tuna yazmıs, ve resim çizmiş, bu kartı da odandaki diğer kartlarının yanına koydum saklıyorum.




 
Canım oğlum herzaman  gülsün yüzün, nice nice güzel, sağlıklı günler senin olsun..Her günün bir öncekinden güzel olsun, her yeni yaşın sana yeni yeni mutluluklar getirsin..seni cokkk cokk seviyoruz..

5 yorum:

  1. canım ne güzel yazmışsın :) doğum günü kutlu olsun minik yakışıklının sağlık ve huzurlu bir ömrü olsun sevdikleriyle :) fotografları da yükle bakalım bizde :) güzel haftalar canım sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. burcucumm cok tesekkurler, :) simdi yukluyorum fotoları..sevgiler,

    YanıtlaSil
  3. Nice güzel yaşlar olsun Tuna'ya. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. canım benim oğlun için yazdığın dileklerin cok güzeldi sanada ve esine allah uzun ömürler versin

    YanıtlaSil