21 Ocak 2011 Cuma

nazar mı değdi

pazartesi günkü keyfimiz öğleden sonra Tuna'nin bakıcısının ilacını içmesi sonucu çok fena kaçtı. Saat 15.00 civarlarında evden aradılar Tuna ilaç içmiş olabilir ilaçları sayıyorum sayıyorum 1tane  eksik çıkıyor diye..
Başımdan aşağıya kaynar sular döküldü acilen çıktım şirketten hemen Tuna'nın doktorunu aradım ve Tuna'nin laroxl içtiğini söyledim. Murat bey hemen en yakın hastaneye gitmemiz ve Tuna'nın midesinin yıkanması gerektiğini söyledi. Yoldan Zeki'yi aradım o da atladı geldi Tuna'yı aldık evden doğruca hastaneye..Eve gidince baktım bizimkinde suç işlemiş gibi bir ifade sen ilaç mı içtim Tunacım diye soruyorum hıı diye başını sallıyor..
Hastaneye gidince anladı başına gelenleri başladı mızırdanmaya..Uff ne kötü birşey canım benim kucağımdan inmek istemiyor, yakamdan kazağımdan neremden yakalarsa sıkı sıkı tutuyor..
Midesi  yıkanırken doktorlar bizi dısarı çıkarttı biz dışarıda bekliyoruz yavrum annee babbaa diye nasıl ağlıyor biz çaresiz dışarıda bekliyoruz.. İşlemler bitince girdik içeriye çok korkmuştu Tuna gözü doktorda hemşirede bana birsey yapacaklar mı diye sorgular bakıyor, odaya girip çıktıklarında bile ağlıyor..Neyse tüm işlemler bitti yoğun bakıma yatmayı bekliyorken kuşum kucağımda uyuyakaldı. Gece zor geçti minicik bedende serum, burunda hortum, kolda tansiyon aleti, göğsünde eloktratlar, ayak parmağında başka birşey..bu şekilde uyumaya çalıştı canım miniğim. Salı sabahı daha iyiydi birseyler de yedikten sonra keyfi yerine geldi hemsirelere laf bile attı..Salı geceside normal serviste kaldıktan sonra çarşamba öğleden sonra geldik evimize..
Bu son olur umarım gözümüzü üstünden çekmeye gelmiyor anında biryerlere tırmanıyor, karıştırıyor, aklına da birşey koyarsa yapmadan rahat etmiyor..

3 yorum:

  1. canım benim çok çok geçmiş olsun, çok üzüldüm. minnacık bedenine onca şey takılınca nasıl rahat uyusun minik!

    YanıtlaSil
  2. :(( uufff çok geçmiş olsun

    YanıtlaSil