10 Ocak 2011 Pazartesi

komşuda pişer Tuna'ya da düşer

Çapraz komşumuzun Kaan adında 6 yaşında bir oğlu var. Tuna,  Kaan ne zaman koridora çıksa sesini duyup Gaa Gaa diye kapıya koşturuyor. Dün akşam Kaan gene apartmanda arabasına biniyordu Tuna'yı tutamadık o da çıktı koridora Kaan'ın peşinde koşturuyor. Babası göz kulak oluyor Tuna'ya ben de mutfakta yemek hazırlıyorum. Bir süre sonra Zeki seslendi Tuna'ya bakar mısın diye; Tuna komşudan gelen yemek kokularına dayanamayıp mama diye dalmış içeriye :) Zeki de kalmış kapıda beni çağırıyor..
Neyse girdim ben de içeri Tuna bir iki bakındı sonra daldı mutfağa; Öykü'ye annesi mama yediriyordu Tuna'ya da koydular bir tabak ben de Tuna'ya yedirdim.. Karnı doyunca geçti Kaan'in odasına biraz da orada oynadı , şarkı söyleyen bir fili var Kaan'ın geçen seferden ona göz koymuş demekki ki odada bulunca hemen kucakladı sonra ne yaptıysak vermedi Kaan'a..Mecburen fili de aldık geldik eve tabii Kaan'a geri getireceğimize dair söz vererek...
Çocuk işte biz eve geldikten sonra 2 kere geldi daha vermiyor musunuz oyuncağı diye :)) ama bizimki sıkı sıkı sarılmış file elinden almak ne mümkün, ancak Tuna uyuduktan sonra verebildik oyuncağı..

3 yorum:

  1. :)))))))))) komik çocuk! boğazına pek düşkün anlaşılan! bizim minnoş da mama sandalyesinden başını uzatıp biz neler yiyoruz diye bakınıyor çok tatlı oluyor. kız valla bu gidişle siz bizimkinin doğum gününe geleceksiniz! :)))

    YanıtlaSil
  2. genel de komşudakiler daha tatlı gelir cocuklara :))
    çoçuk işte diye boşuna demiyorlar şekerler yahu hepsi sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Elifcim yok yok ocak ayı içinde geliyoruz :)) hatta onumuzdeki haftasonu diye kendimizi planlamaya calısıyoruz ama Tuna gecen haftada hastaydı antibiyotik kullanıyoruz bu cuma bitecek umarım artık hastalanmaz da biz de geliriz..defnecigi cok özledim..
    burcucum iştahli bir cocuk olsa anlıcam ama yemekle arası pek yok..komsuda yemek yiyince cok hosuma gitti valla..:)evde olsa bu kadar kolay yediremezdim..

    YanıtlaSil