20 Şubat 2011 Pazar

son veriler

Biliyorum cok uzun zaman oldu yazamayalı ama bir türlü vakit bulamadım. arada yazmak istedigim cok seyler yasadık gecikmeli de olsa hepsini tek tek yazacagım.
Cuma gununden beri hastalıkla ugrasıyoruz, Tuna da ben de  hastayız. 3 gündür yatıyorum hala iyileşemedim. Cuma gunu baktık Tuna biraz öksürüyor evde de hasta var işi garantiye alalım doktora götürelim dedik, ben de cok hasta oldugumdan anneannesi ve babası götürdü Tuna'yi doktora. Her zaman yaptığı gibi muayenehaneye girince direkt cıkmak istemiş ama Murat bey Tuna'yi sekerle kandırmayı basarmıs :) Tunacım simdi kulağına bakabilir miyim diye soruyormus Tuna da mamam (tamam) diyormus.
Tuna 18 şubatta tam 22aylık oldu ve 11kg 800gr. boyu da 87cm..
Dun aksam bizi çok korkuttu 2 gündür ateşi bi çıkıyor bir iniyor ama dün gece ılık dusa soktuğumuz halde 40dereceyi görünce çok telaslandık. Dışarıdan biri ateşi olduğunu bilmese Tuna'ya hasta demez çünkü dışarı çıkacağını anlayınca başladı adde addee demeye, kendi kendine şarkı söylemeye..
Bugün neyseki ateşi cıkmadı umarım kısa zamanda topalayacak.

4 yorum:

  1. çok geçmiş olsun selinciğim her ikinize de acil şifalar diliyorum ikinize de :)) ben de döndüm eve bir hafta oldu ama yazamadım vallahi uzun zamandır :)) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. selinciğim sana ve tunaya cok geçmiş olsun ikinizi de öptüm selamlar

    YanıtlaSil
  3. burcu cok tesekkurler, senin de yazacakların birikmiştir simdi :)

    YanıtlaSil
  4. zerrincim cok saol..atlattık ama Tuna'nın zar zor actıgımız iştahı gene kapandı :(

    YanıtlaSil