4 Şubat 2011 Cuma

Ben sana kızamam ki

Bu sabah hazırlandım güzelce, tertemiz yeni yıkanmıs kazagımı pantolonumu giydim, parfümümü sürdüm oturdum kahvaltı sofrasına..Tuna da yanıma..Yumurta tokusturmaca hevesinde bugünlerde cok, aldı eline yumurtayı kurcalıyor, kafamı baska yöne çevirmemle bir ıslaklık hissettim baktım ki üstüm başım yumurta sarısı..güleyim mi aglayayım mi bilemedim..Tuna ne yaptın ne diyim ben sana diyebildim, kızmadım da sasırdım kaldım üstümün başımın haline..Tuna da aslında neyin nasıl olduğunu tam anlayamadı ama kötü birşey yaptığının farkında elimi kolumu öptü, gözümün içine bakıyor, tepkimi anlamaya çalışıyor..İçim eridi ama  kendini hatalı bulsun diye çaktırmamaya çalıştım.

minik adamım benim, ben sana nasıl kızabilirim ki tatlı kuşum..

5 yorum:

  1. bu tatlı cocuga kızılırmı hiç annesi ikinizide öptüm

    YanıtlaSil
  2. oyy ellerini kollarını öptü ha! anooomm yazık kııızzz!

    YanıtlaSil
  3. Vallahi bravo size.. ne müşfik bir annesiniz.. üstelik kendini hatalı ve kötü hissetmesin diye ekstra çaba göstermişsiniz.. Ne mutlu!

    YanıtlaSil
  4. deli anne merhaba, kızmadan kendisinin hatalı birsey yaptıgını anlamasını sağlamaya calıstım aslında.. bazen bocalıyorum cok mu taviz veriyorum diye ama hisslerime güvenip o an içimden geceni yapıyorum..

    YanıtlaSil
  5. elifcim buaralar boyle cok tatlı gün içinde ck özluyor sanırım aksamları gelip gelip öpüyor :)

    YanıtlaSil